Ivana beveiligingscatalogus

 In Nederland vinden circa 90.000 inbraken per jaar plaats. De meeste inbraken worden door gelegenheidsinbrekers gepleegd. Volstrekt willekeurig breken ze in bij slecht beveiligde huizen of bedrijfspanden. Ze gebruiken daarbij vaak licht gereedschap. Wist u dat een gemiddelde inbraakpoging slechts 2 minuten duurt? En dat bij een onbeveiligde deur de inbreker al binnen 30 seconden binnen kan zijn?

Woninginbraak is een hardnekkige vorm van criminaliteit, waarvan de gevolgen nog wel eens worden onderschat. Voor veel mensen is een woninginbraak een traumatische ervaring. Uit onderzoek van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) blijkt dat de kans op een inbraak maar liefst met 90%(!) daalt door uw huis te beveiligen met de juiste veiligheidsproducten.

De Ivana beveiligingscatalogus biedt een overzicht van producten de juiste inbraakwerende producten die bij ons verkrijgbaar zijn.

Klik op de onderstaande link om de Ivana beveiligingscatalogus te bekijken. Indien u de papieren versie wenst voor u of voor een klant neem dan contact met ons op wij sturen u deze kosteloos toe.

 

SHARE IT:

Comments are closed.