Ivana levert drie productlijnen onder eigen label: Goldline, Silverline en Basic. Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit. Dit realiseren wij door de gedegen leverancierskeuze en toegevoegde producteigenschappen. de producten worden eerst een jaar lang getest voordat ze worden toegevoegd aan het Ivana-assortiment. Elke productlijn heeft haar eigen specifieke kenmerken.Thuisgebruik, eindgebruiker, industrieel en professioneel gebruik.

Goldline
Ieder Goldline product onderscheidt zich van Silverline door unieke innovatieve producteigenschappen. Industrieel en professioneel gebruik.

Silverline
De standaarklasse van het assortiment is Ivana’s Silverline. Silverline staat voor kwaliteit en design. Hiermee is Ivana één van de marktleiders binnen het segment. Industrieel en professioneel gebruik.

Basis
Basic  staat voor functioneel en goed. Hiermee bied Ivana u prijsvoordeel. Thuisgebruik, industrieel en professioneel gebruik.

Serviceproducten
Serviceproducten completeren het assortiment, zodat u het gemak heeft van one-stop-shoppen. Industrieel en professioneel gebruik.

                               
SHARE IT:

Comments are closed.