Klik hier voor de online versie.

Op dinsdag 9 april a.s. organiseert Van Dijk IJzerwarenvakhandel in samenwerking met een drietal leveranciers een informatieavond. Op deze avond komen verschillende thema’s aan bod die voor u interessant kunnen zijn. De avond zal omstreeks 17.30 uur starten met een lekker warm buffet. Aansluitend zullen we starten met de workshops. Elke workshop duurt maximaal 25 minuten met tussendoor een kleine pauze.
——————————————————————————————————————–
Wie zullen er deze avond aanwezig zijn:
Soudal   –  Thema: Luchtdicht bouwen
soudal
Soudal Window System. Het professionele venster-‘aansluitsysteem’. SWS is een combinatie van meerdere producten die de afdichting verzorgen tussen kozijn en metselwerk. Toepasbaar in nieuwbouw en renovatie voor hout, kunststof en aluminium kozijnen. Indien het SWS goed is toegepast voldoet het aan onderstaande:
– Luchtdichtheid en dampdichtheid aan de binnenzijde
– Optimale thermische en akoestisch isolatie in het midden
– Weer- en windbescherming aan de buitenzijde
———————————————————————————————–

dynaplus1

Dynaplus  –  Thema: Welke schroef gebruik ik?
Er zal u hier getoond worden, het verschil tussen verscheidene merken schroeven. Speciale aandacht zal er gegeven worden aan de hoge kwaliteit schroeven voor de professionele gebruiker die snel, gemakkelijk en veilig te verwerken zijn in verschillende bouwmaterialen. Uiteraard kunt u hier ook zelf testen.

 

——————————————————————————————————————–
Urlings  –  Thema: Freesmallen

Onze Ivana leverancier van freesmallefreesmal1n zal uitgebreid uitleg met demonstatie, geven over het infrezen van scharnieren en sloten.

Indien u wenst deel te nemen aan deze avond, kunt u zich aanmelden via onze website, www.vandijk.com of te mailen naar info@vandijk.com. Uiteraard kunt u ook gewoon bellen met ons, telefoonnummer 0522 – 25 28 47.

Wij zien uw komst met belangstelling tegemoet, deelname is geheel GRATIS!!

[si-contact-form form=’3′]
SHARE IT:

Comments are closed.