Specialist word je niet in één dag, maar na 75 jaar ervaring.
Festool denkt in probleemoplossingen. En het oplossen van problemen voor professionele gebruikers vereist specialisering. Daarbij heeft specialisering voor Festool een dubbele betekenis en voor u een dubbel voordeel.

Festool specialiseert zich al ruim 75 jaar als producent van gereedschap die inspelen op de behoeften in de ambachtelijke beroepen. Omdat wij uw bedrijf precies kennen, met al zijn werkzaamheden, situaties en problemen, kunnen wij de passende oplossingen daarvoor ontwikkelen en vervaardigen: Gereedschap voor het beste resultaat!

Festool biedt u nu een productvariatie die aan alle eisen in de dagelijkse praktijk tegemoet komt. En wel met een hele reeks van speciale oplossingen voor elke essentiële toepassing, of het nu gaat om zagen, schaven, schuren, frezen of afzuigen. Zodat u als professionele gebruiker niet alleen geen problemen heeft met de keuze van het juiste merk, maar evenmin met de keuze van het professionele gereedschap.

 

[simple_slider]

 

Het resultaat van deze specialisering is een beslissende meerwaarde aan toepassingsgerichte techniek en omvangrijke uitrustingsdetails, die tot perfecte arbeidsresultaten leiden en het werk verlichten. Het programma van Festool voor de bewerking van oppervlakken biedt voor elke toepassing, van specialist voor krachtige schuurwerkzaamheden tot expert voor de fijnste afwerking, het optimale schuur- of polijstgereedschap.

Van Dijk IJzerwarenvakhandel B.V. in Hoogeveen heeft als absolute primeur en exclusief voor Drenthe een Festool shop in shop. De Festool shop in shop is gebaseerd op een unieke formule en heeft bijna alles op voorraad. Zo kunt u bij Van Dijk IJzerwaren vakhandel B.V. in Hoogeveen uitgebreid kennis maken met de absolute top kwaliteit uit Duitsland.

Festool is een innovatief merk met unieke praktische oplossingen. Festool is op het gebied van houtbewerkingmachines de absolute top. Festool sluit daarmee naadloos aan op onze slogan: Voor profs en professionals”. Onze mensen hebben de kennis en ervaring, om u professioneel te adviseren. Van Dijk profileert zich als vakhandel en biedt de passende service en kwaliteit. Daarnaast is Van Dijk IJzerwarenvakhandel B.V. al decennia lang een betrouwbare leverancier en partner voor bouwend Noord Nederland.

Shop in shop biedt u het voordeel dat alle producten uit voorraad geleverd kunnen worden. U kunt de producten testen en uzelf overtuigen van de superieure kwaliteit en het extreem gebruiksgemak.

Profs en professionals kiezen voor Van Dijk en Festool!

SHARE IT:

Comments are closed.