Woningovervallen zijn de laatste jaren een toenemend probleem in Nederland. Overvallers maken gebruik van het verassingseffect door direct wanneer u de deur opent letterlijk met de deur in huis te vallen. Door gebruik te maken van een kierstandhouder kan eerst gekeken worden wie er voor de deur staat zonder dat een eventuele overvaller de kans heeft binnen te dringen.

Niet SKG gekeurde kierstandhouders met ketting of beugel zijn niet bestand tegen grof geweld. De Necosteel kierstandhouder heeft een zeer robuuste constructie van massief roestvast staal, welke zeer goed bestand is tegen vervorming door bijvoorbeeld gewicht, een koevoet of schroevendraaier. De kierstandhouder past op alle naar binnen draaiende deuren en is toepasbaar op een deurdikte van maximaal 65 mm.

De Necosteel kierstandhouder voldoet aan de kwaliteitseisen die SKG heeft vastgelegd in beoordelingsrichtlijn SKG-KE 573. Het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) eist dat alle nieuwbouw vanaf augustus 2011 voorzien wordt van een kierstandhouder die voldoet aan deze norm. Naar alle waarschijnlijkheid wordt de kierstandhouder per 1 juli 2014 ook verplicht in het PKVW voor bestaande bouw.

Voordelen:
• Kan niet van buitenaf geopend worden
• Voldoet aan de kwaliteitseisen van SKG KE 573
• RVS 304
• PKVW gekeurd
• Eenvoudig te monteren
• Universeel toepasbaar
• Toe te passen op naar binnendraaiende deuren

Specificaties:
• Materiaal: RVS 304
• Afmeting: H 30 x B 265 mm
• Gewicht: 382,5 gram
• Inclusief bevestigingsmateriaal en montage-instructie

SHARE IT:

Comments are closed.