Zelf eenvoudig uw bouwverankeringen berekenen. Een nieuw programma van Spit maakt het mogelijk om elke situatie op de juiste wijze, snel en eenvoudig te berekenen. Probeer het zelf ook eens!
Meer informatie nodig? Bel of mail ons en één van onze experts komt het u persoonlijk uit leggen.

pdfBekijk het persbericht!

 

 

pdfBekijk de folder van I-Expert.

 

 

 

SPIT I-EXPERT

SPIT I-EXPERT is dé software voor het berekenen van uw bevestiging. De SPIT I-EXPERT software is bereikbaar via het internet. Op deze manier kunt u altijd online SPIT I-Expert berekeningen maken zonder dat het programma geïnstalleerd hoeft te worden op uw computer. Indien u even niet de beschikking heeft over internet is het uiteraard wel mogelijk de SPIT I-EXPERT op uw computer te installeren. Dankzij het auto-update-systeem bent u dan altijd zeker van de nieuwste versie van de software. SPIT I-EXPERT website

 

SHARE IT:

Comments are closed.