Persoonlijke beschermingsmiddelen bieden op vitale onderdelen speciaal bescherming tegen persoonlijke risico’s. Tegen ongevallen met het hoofd, het gezicht, de ogen, de oren, de handen en de voeten. De Arbowet bepaalt echter dat in eerste instantie maatregelen en voorzieningen moeten worden getroffen die de risico’s aan de bron bestrijden of collectief bescherming bieden aan een afdeling of bedrijf, zoals goed onderhoud aan machines en geluidsisolatie.

Van Dijk IJzerwaren vakhandel heeft een uitgebreid assortiment persoonlijke beschermingsartikelen (PBM). Van stofkapje tot complete gelaatsbescherming, van werkschoenen tot valbeveiliging.

Bel ons voor een persoonlijk advies.

Voor wettelijke bepalingen rondom persoonlijke beschermingsmiddelen klikt u hier.

catalogus blaklader              catalogus vespo

SHARE IT:

Comments are closed.