IvanaVan Dijk IJzerwarenvakhandel B.V. is aangesloten bij de Ivana Groep. De Ivana Groep bestaat uit 10 leden met ruim 80 vestigingen verspreid door Nederland en België. De leden opereren elk zelfstandig als groothandel voor de bouw en industrie. Het merk Ivana is de bindende factor tussen de 12 leden. Met het merk Ivana onderscheiden de leden zich van andere aanbieders. Het merk Ivana biedt dan ook veel meer.

De producten hebben kwalitatief duidelijk pluspunten en zijn concurrerend geprijsd. Ivana: ijzersterk in ijzerwaren en gereedschappen.

Ivana levert drie productlijnen onder eigen label: Goldline, Silverline en Basic.
Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit. Dit realiseren wij door de gedegen leverancierskeuze en toegevoegde producteigenschappen. De producten worden eerst een jaar lang getest voordat ze worden toegevoegd aan het Ivana-assortiment. Elke productlijn heeft haar eigen specifieke kenmerken. Thuisgebruik, eindgebruiker, industrieel en professioneel gebruik.

Goldline
Ieder Goldline product onderscheidt zich van Silverline door unieke innovatieve producteigenschappen. Industrieel en professioneel gebruik.
Silverline
De standaardklasse van het assortiment is Ivana’s Silverline. Silverline staat voor kwaliteit en design. Hiermee is Ivana één van de marktleiders binnen het segment. Industrieel en professioneel gebruik.
Basic
Basic staat voor functioneel en goed. Hiermee bied Ivana u prijsvoordeel. Thuisgebruik, industrieel en professioneel gebruik.

Serviceproducten
Serviceproducten completeren het assortiment, zodat u het gemak heeft van one-stop-shoppen. Industrieel en professioneel gebruik.

Maandelijks geeft Ivana het Ivana bulletin uit, boordevol superaanbiedingen. Bij onze vestigingen in Meppel, Hoogeveen en Emmen kunt u het Ivana bulletin gratis afhalen.

klik hier voor de Ivana Catalogus

SHARE IT:

Comments are closed.