Van Dijk is specialist in deurkrukken.

Uw interieur begint bij de kruk aan de deur.
Van Dijk IJzerwaren vakhandel B.V. is de specialist in deurkrukken. Dat blijkt wel uit onze complete collectie waarin meer dan 30 strekkende meter wandruimte is ingericht met alle soorten deurkrukken, voordeur- en veiligheidsbeslag.

Wanneer kunt u onze studio bezoeken?
Bent u opdrachtgever of ontwikkelaar voor een nieuw te bouwen huis, kantoor of project? Wij kunnen u helpen met uw keuze voor het juiste beslag, afgestemd op uw persoonlijke wensen. Wij laten u meerdere stijlen in onze studio zien. Ook kunnen wij u voorlichten over het  beveiligen van uw woning of project. Tevens kunnen wij een sluitplan maken voor u, zodat u met 1 sleutel uw hele woning of project kunt bedienen, terwijl u per sleutel kunt vastleggen wie er welke deur mag bedienen.

[swf]https://www.vandijk.com/wp-content/uploads/deurkrukkenstudio.swf, 470, 300[/swf]

Als u uw woning wilt verfraaien op het gebied van hang- en sluitwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij laten u een greep zien uit de collecties van onze vaste leveranciers. Als architect weet u als geen ander wat een verschil een deurkruk kan betekenen. Loop eens door onze showroom om u alvast te oriënteren. Uit onze Ivana huiscollectie hebben wij aluminium (Economy) en roestvrij staal (Necosteel) beslag die wij uit voorraad kunnen leveren.

Het is prettig om uw nieuwe deurkruk alvast een hand te kunnen geven. Ze zijn gemonteerd op showpanelen.

Wilt u een bezoek brengen aan onze studio? U mag altijd binnen lopen voor vrijblijvend advies.
Wilt u liever op afspraak komen? Ook dat kan.
In beide gevallen nemen we alle tijd voor u en hopen wij u te kunnen helpen met de juiste keuze.

Graag tot ziens in onze studio!

SHARE IT:

Comments are closed.