Brochures

Bouwbeslag
02 Ivana Necoloc Keer (Brochure) Ivana Necoloc Keer (Brochure) (PDF)
Sluitsysteemtechnologie met oneindige merkbescherming.
De Necoloc Keer heeft niet alleen de voordelen van een standaard keersleutelsysteem als het nooit meer verkeerd insteken, het is tevens voorzien van een speciaal profiel. In het sleutelprofiel is een geregistreerde merknaam aangebracht waardoor de sleutel niet onder een technisch patent valt maar onder het merkenrecht. Hierdoor loopt u niet meer het risico dat het patent afloopt
03 Ivana Neco-projectsloten (Brochure) Ivana Neco-projectsloten (Brochure) (pdf)
De nieuwe Ivana Neco-projectsloten zijn voorzien van een speciale Delrin inlage op de dagschoot. Deze zorgt er voor dat de dagschoot minder weerstand geeft en daardoor geluiddempend is.
 04 Ivana Necoloc Cilinders (Brochure)
Necoloc cilinders voor mono- en sluitsystemen Ivana Necoloc cilinders zijn en blijven het centrale element in de beveiliging van deuren.
05 Ivana Sloten (Brochure)
Ivana Sloten (Brochure) (pdf)
Met Ivana Necoslot bieden wij een compleet programma sloten voor binnen- en buitendeuren in woning- en utiliteitsbouw. De serie heeft hoge kwaliteit, maximale veiligheid, optimaal bedieningsgemak, eenvoudige montage, grote duurzaamheid en – niet te vergeten – een gunstige prijs.
06 Ivana Scharnieren (Brochure)
Ivana Scharnieren (Brochure) (pdf)
Van klein 25 mm scharnieren tot de grote projectscharnieren voor de zeer zware deuren tot 200 mm en zelfs nog groter. Uitvoeringen in verzink, in messing en RVS. Met losse stift, backflaps, nylon lager of stalen lager. Kogelstift paumelles en
inboorpaumelles met afgeronde hoek en rechte hoek, met veiligheid en standaard uitvoering, gezet en ongezet. Ivana scharnieren zijn CE gekeurd, SKG® en SKH®
gekeurd en voldoen aan het PKVW®. De scharnieren zijn opgenomen bij de NBD en staan tevens in de Stabu bestekomschrijving.
07 Ivana Raambeslag (Brochure) Ivana Raambeslag (Brochure) (pdf)
Het assortiment raambeslag van Ivana biedt een scala aan oplossingen voor het ventileren en beveiligen van uw woning. Goed ventileren is binnen elke woning of kantoor van groot belang voor een gezonde leefomgeving. Ivana biedt een ruim assortiment raamuitzetters zodat voor iedere situatie een passende oplossing kan worden geboden.
08 Ivana Necosteel RVS Designbeslag (Brochure) Ivana Necosteel RVS Designbeslag (Brochure) 
Ivana Necosteel brengt een unieke range RVS producten die zich onderscheidt in design, afwerking en programmakeuze. Het brede scala deurkrukken wordt gecompleteerd door een uniek bevestigingssysteem voor de rozetten en schilden. Necosteel is voor de betere woning- en utiliteitsbouw. Necosteelproducten worden met zorg gefabriceerd uit RVS 304. De producten worden permanent aan kwaliteitscontrole getoetst.
09 Ivana Necosteel RVS Deurgrepen (Brochure) Ivana Necosteel rvs deurgrepen (Brochure) (pdf)
Ivana Necosteel brengt een unieke range RVS producten die zich onderscheidt in design, afwerking en programmakeuze. Het brede scala deurkrukken wordt gecompleteerd door een uniek bevestigingssysteem voor de rozetten en schilden. Necosteel is voor de betere woning- en utiliteitsbouw. Necosteelproducten worden met zorg gefabriceerd uit RVS 304. De producten worden permanent aan kwaliteitscontrole getoetst.
10 Ivana Gevelconcept (Brochure) Ivana Gevelconcept (Brochure) (pdf)
11 Ivana Deurdrangers (Bijsluiter) Ivana Deurdrangers (Bijsluiter) (pdf)
12 Ivana Basic Beslag (Brochure) Ivana Basic Beslag (brochure) (pdf)
Een compacte serie veiligheidsbeslag, universeel toepasbaar en fraai vormgegeven, van uitstekende kwaliteit en prettig geprijsd. Dat is ons nieuwe, succesvolle Ivana Basic Veiligheidsbeslag. Het veiligheidsbeslag is uitgevoerd in de aluminiumkleur F1 en heeft de classifi caties Politiekeurmerk Veilig Wonen Zwaar, en NEN 5096 Bouwbesluit Gevelelementen weerstandsklasse 2.
13 Ivana Basic Deurbeslag (Brochure) Ivana Basic Deurbeslag (Brochure) (pdf)
Een uitgebreid programma binnendeurbeslag uitgevoerd in een fraaie satijnachtige F1 kleur. Ivana Basic krukken worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen.
Moderne productie methodes met intensieve kwaliteitcontroles maken dit product zeer geschikt voor toepassing voor o.a woningstichtingen. Het uitgebreide
assortiment geeft de opdrachtgever en architect de keuze uit dertien verschillende mogelijkheden keuzes te maken. Van traditionele- tot eigentijdse toepassingen.
14 Ivana Economy Deurbeslag (Brochure) Ivana Economy Deurbeslag (Brochure) (pdf)
Economy deurbeslag heeft 12 modellen aluminium deurkrukken en 3 modellen knopkrukken in het assortiment, ook als vastdraaibaar leverbaar op de gegoten schilden en voor deuren met een extreem hoge belasting. Allemaal in de kenmerkende matte F1 zilverkleur, universeel toepasbaar, exact instelbaar en blijvend spelingvrij. Het assortiment loopt van modern design tot nostalgisch en omvat ook houten deurkrukken in beuken (alleen binnen toepasbaar).
Meerpuntsluitingen Ivana Meerpuntssluitingen (Brochure) (pdf)
Met onze serie Necoslot Silverline driepuntssluitingen bieden wij meerpuntssluitingen voor woning- en utiliteitsbouw met de goede eigenschappen die u van een Ivana product mag verwachten: hoge kwaliteit, maximale veiligheid, optimaal bedieningsgemak, eenvoudige montage, grote duurzaamheid en – niet te vergeten!- een gunstige prijs.
16 Ivana Schuifdeurbeslag nr1 SET40 (Brochure) Ivana Schuifdeurbeslag nr1 SET 40 (Brochure)
17 Ivana Schuifdeurbeslag nr2 SUPER SET 40 (Brochure) Ivana Schuifdeurbeslag nr2 SUPER SET 40 (Brochure)
18 Ivana Schuifdeurbeslag nr3 MONORAL (Brochure) Ivana Schuifdeurbeslag nr3 MONORAL (Brochure)
19 Ivana Schuifdeurbeslag nr4 DUORAL (Brochure) Ivana Schuifdeurbeslag nr4 DUORAL (Brochure)
20 Ivana Schuifdeurbeslag nr7 OLYMPIC (Brochure) Ivana Schuifdeurbeslag nr7 OLYMPIC (Brochure)
21 Ivana Schuifdeurbeslag nr8 ROLLER 55 (Brochure) Ivana Schuifdeurbeslag nr8 ROLLER 55 (Brochure)
22 Ivana Schuifdeurbeslag nr15 ULTRALUX 40 (Brochure) Ivana Schuifdeurbeslag nr15 ULTRALUX 40 (Brochure)
23 Ivana Schuifdeurbeslag nr16 ULTRALUX 80 (Brochure)  Ivana Schuifdeurbeslag nr16 ULTRALUX 80 (Brochure)
24 Ivana Schuifdeurbeslag nr17 ULTRALUX 120 (Brochure)  Ivana Schuifdeurbeslag nr17 ULTRALUX 120 (Brochure)
Overige brochures
26 Ivana lijmen, kitten, purschuim en spray's (Brochure) Ivana lijmen, kitten, purschuim en spray’s (Brochure)  (pdf)
27 Ivana Kitwijzer (Leaflet) Ivana kitwijzer (leaflet)
 
SHARE IT:

Comments are closed.